Takmontage i Söderhamn

Välkommen till oss på Gefle Yttertak AB!

Behöver du professionell hjälp med takmontage?

Taket är en av dem viktigaste delarna på ett hus så var rädd om ditt tak och sköt om det. Vi på Gefle Yttertak är specialister på takbyten & takmontage. Vi hjälper dig att byta eller laga ditt tak, men utför även mindre jobb som att byta vindskivor eller hängrännor. Takbyten utför vi året runt. I vintertider även snöskottning och borttagning av farliga istappar. Utöver detta kan vi också hjälpa dig med stensättning och snickerier. Ring oss redan idag för hjälp med takmontage.

Undvik fuktskador med bra takavvattning

Taket tar emot stora mängder nederbörd och det ställer krav på en fungerande takavvattning. Brister det med hängrännor och stuprör kan det lätt bildas fukt och skador på andra delar av huset. Fråga oss om råd när det gäller vad som blir bäst. Beroende på om du bor vid havet, i stan eller på landet kan olika material och utformning passa bättre än andra.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Gefle Yttertak AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Takmontage i Söderhamn

Olika typer av tak

Några gånger under husets livstid kommer taket att behöva bytas. Hur ofta beror på vilket material som används. Vare sig du har tegelpannor, betongpannor, shingel eller plåt så vet vi hur det ska göras för alla hålla så länge som möjligt. Vi byter alla typer av tak alla tider på året, även på vintern.

Våra tjänster

Betongpannor - Gefle Yttertak AB

Betongpannor

Takavvattning - Gefle Yttertak AB

Takavvattning

Takbyte - Gefle Yttertak AB

Takbyte

Låter våra tjänster intressanta? Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

Takbytet

Det viktigaste på ditt hus är taket.
Våra medarbetare får löpande utbildning för att alltid hålla sig uppdaterade om vad som gäller när man ska uppnå det bästa resultatet vid takbyten. I vilken ordning saker ska göras och vad som ska prioriteras.
Vi har arbetssätt och monteringsanvisningar som alla följer.

Vi är flexibla

Vi finns i Gävle och utgår därifrån, men det hindrar inte oss från att åka till andra destinationer. Uppsala, Skutskär, Älvkarleby, Hofors, Falun, Söderhamn, Ljusdal och Bollnäs är exempel på stället vi utfört jobb på. Var inte rädd för att ställa frågan, det mesta går att lösa.

Om oss

Vi startade vårt byggföretag med målsättningen att vår yrkesskicklighet samt vårt intresse för hus och närmiljö ska tala för sig självt.  Vi strävar efter enbart och odelat nöjda kunder snarare än lägsta pris. Kontakta oss idag för hjälp med takmontage.