Takbyte i Sandviken

Välkommen till Gefle Yttertak AB!

Behöver du professionell hjälp med ditt takbyte?

Taket är en av de viktigaste delarna på ett hus så var rädd om ditt tak och sköt om det. Vi på Gefle Yttertak AB är ett byggföretag som älskar tak och hjälper dig med att renovera eller byta tak, från takpannor till vattenavrinning. Vi hjälper dig med att byta tak året runt, takpannor och takläggning, snöskottning, takskottning och borttagande av farliga istappar på tak, snickerier och stensättning.

Undvik fuktskador med bra takavvattning

Taket tar emot stora mängder nederbörd och det ställer krav på en fungerande takavvattning. Brister det med hängrännor och stuprör kan det lätt bildas fukt och skador på andra delar av huset. Fråga oss om råd när det gäller vad som blir bäst. Beroende på om du bor vid havet, i stan eller på landet kan olika material och utformning passa bättre än andra.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Gefle Yttertak AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Takbyte i Sandviken

Olika typer av tak

Någon gång under husets livstid kommer taket att behöva bytas eller behöva en större takrenovering. Beroende på materialet så behövs det bytas olika ofta eller på olika sätt, och vare sig du har tegelpannor, betongpannor, shingel eller plåt så vet vi hur det ska göras. Vi byter alla typer av tak alla tider på året, även på vintern, och vi har full koll på vindskivor, vindskiveplåtar och fotplåtar.

Våra tjänster

Tegeltak - Gefle Yttertak AB

Tegeltak

Takavvattning - Gefle Yttertak AB

Takavvattning

Betongpannor - Gefle Yttertak AB

Betongpannor

Snickerier - Gefle Yttertak AB

Snickerier

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Snickerier och stensättning

Snickerier är också en del av vad vi kan åta oss, och det gäller oftast verandor, altaner, staket på trädäck och allmänna renoveringar. Vi kan hantera en hammare, vilket också gör att snickeriarbeten gällande taket går lekande lätt för oss.
Med ett avklarat takbyte, renoverade takstolar och ett nytt uterum är det självklart att lite tjusiga plattor i trädgården blir pricken över i. Vilken tur att vi även utför stensättning till exempelvis trappan, uppfarten eller trädgårdsgången.

Vi är flexibla

Vi finns i Gävle och vi utgår därifrån, men det hindrar inte oss från att rycka ut till andra destinationer. Uppsala, Skutskär, Älvkarleby, Hofors, Falun, Söderhamn, Ljusdal och Bollnäs är exempel på ställen vi varit på. Var inte rädd för att ställa frågan, det mesta går att lösa. Kontakta oss för ett takbyte idag!